'Eén van deze 3 spelers moet Pogba vervangen bij Man Utd'

'Eén van deze 3 spelers moet Pogba vervangen bij Man Utd'
Donderdag 06 september 2018 - 17:21   I  

Paul Pogba blijft het voetbalnieuws beheersen. De Franse middenvelder wordt al de hele zomer in verband gebracht met een transfer, en het is overduidelijk dat zijn relatie met coach José Mourinho zeer koel is.

Pogba vertelde in zijn laatste interview met Sky Germany wel dat hij zich 100% zal inzetten voor Man United zolang hij er onder contract ligt, maar toch circuleren de namen van zijn potentiële vervangers al volop.

Eén van de doelwitten van The Mancunians is volgens Don Balon Lazio-ster en ex-RC Genk speler Sergej Milinkovic-Savic. In de Serie A heeft hij al laten zien dat hij het juiste profiel heeft om Pogba eventueel op te volgen. Aangezien hij een van de grootste aanstormende talenten van Europa is, zal er wel een stevig prijskaartje op hem kleven.

Kroos of Rabiot?

De andere kandidaten volgens Don Balon zijn nog Toni Kroos, volgens velen één van de beste middenvelders van het moment, en Adrien Rabiot. Het Franse talent heeft zijn contract bij PSG nog niet verlengd en is dus mogelijk transfervrij aan het einde van dit seizoen.

TAGS  I  Manchester United  I  Lazio  I  RC Genk  I  PSG

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024