Vertrekt Hazard in januari al bij Chelsea? “Hij is teleurgesteld”

Vertrekt Hazard in januari al bij Chelsea? “Hij is teleurgesteld”
Donderdag 06 september 2018 - 14:54   I  

Het stond na afloop van het WK in Rusland in de sterren geschreven dat Eden Hazard Chelsea zou inruilen voor een avontuur bij Real Madrid. Eén probleem: in Londen hielden ze het been stijf en stuurden ze Real wandelen. Hazard moest zich neerleggen bij een extra seizoen Chelsea en deed dat ook.

Al is daarmee de kous nog niet af. Hoewel Hazard zich opnieuw voor de volled honderd procent inzet namens The Blues, is er toch iets gebroken tussen speler en club. Volgens commentator Eddy Demarez is Hazard teleurgesteld door het mislopen van zijn droomtransfer.

Hazard klaagt nooit

“Hij is iemand die nooit klaagt, zeker niet naar de buitenwereld toe”, zegt Demarez bij Sporza. “Het is iemand die alles makkelijk van zich afzet, die gelukkig is met zijn gezin. Alles glijdt van hem af en dat is zijn grote kracht, hoewel hij ongelooflijk graag naar Real was gegaan.”

“Het zou ook een prachtige club geweest zijn voor Hazard. Maar of hij nu een kwartier mag meedoen of aan de wedstrijd mag beginnen, hij brengt goals aan, scoort en beslist de match. Ook al zal hij ergens teleurgesteld zijn, hij zal zich onder Sarri ook meer kunnen uitleven en zich amuseren.”

TAGS  I  Chelsea  I  Real Madrid

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024