‘Manchester United polst erg verrassende coach om Mourinho op te volgen’

‘Manchester United polst erg verrassende coach om Mourinho op te volgen’
Donderdag 06 september 2018 - 12:59   I  

Het loopt dit seizoen allesbehalve van een leien dakje op Old Trafford. Manchester United begon wel erg matig aan het nieuwe seizoen in de Premier League en dat heeft ervoor gezorgd dat José Mourinho onder vuur ligt.

Hoewel ze het bij de Engelse recordkampioen ontkennen, zou het bestuur achter de schermen al op zoek zijn naar een nieuwe trainer. De voorbije weken werden Zinédine Zidane en Leonardo Jardim (Monaco) al in verband gebracht met het trainerschap bij Manchester United, maar The Red Devils zouden iemand anders op het oog hebben.

Het Duitse Bild en het Engelse Daily Star melden dat Manchester United een oogje heeft op Nuno Espirito Santo. De Portugese oefenmeester verricht goed werk bij promovendus Wolverhampton Wanderers en wist op die manier de aandacht van het United-bestuur te trekken.

Zidane eerste keus

Espirito Santo werd reeds gepolst door een delegatie van United, maar de Portugees is niet de eerste keus. Zidane zou nog steeds helemaal bovenaan op het wenslijstje van CEO Ed Woodward staan. Als Mourinho dit seizoen ontslagen wordt, mag Zizou zich dan ook aan een telefoontje verwachten.

Poll: Moet Manchester United Mourinho ontslaan?

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024