José Mourinho haalt uit na nieuws over terugkeer Cristiano Ronaldo

José Mourinho haalt uit na nieuws over terugkeer Cristiano Ronaldo
Maandag 03 september 2018 - 13:35   I  

Afgelopen weekend kwam het nieuws naar buiten dat José Mourinho een terugkeer van Cristiano Ronaldo naar Manchester United zou tegenhouden hebben. De Portugese oefenmeester zag liever verdedigende versterking naar Old Trafford. Uiteindelijk kreeg Mourinho geen van beide.

Nu heeft Mourinho zelf gereageerd op de geruchten omtrent een potentiële terugkeer van Ronaldo. “Het dossier-Ronaldo heeft nooit bij mij op tafel gelegen”, bijt Mourinho bij Sky Sports van zich af. “Ik heb nooit ‘ja’ of ‘nee’ kunnen zeggen tegen een eventuele terugkeer van Ronaldo.”

Vervolgens sprak The Special One zich lovend uit over Juve, dat samen met Manchester United in dezelfde Champions Leaguepoule zit. “Juventus is één van de ploegen die heeft geïnvesteerd om de Champions League te winnen. Om kampioen te worden in de Serie A hoeven ze niet te investeren. Dat is duidelijk.”

"Hun doel is duidelijk: de Champions League winnen"

“Ze werden al zes of zeven keer op rij kampioen van Italië. Hun doel is duidelijk: ze willen de Champions League winnen. Ze waren al twee keer dicht bij. Ze hebben fantastische spelers met Cristiano, Emre Can en Bonucci. Het worden twee moeilijke wedstrijden voor ons”, besloot Mourinho.

Poll: Had jij Ronaldo graag terug bij Manchester United gezien?

TAGS  I  Manchester United  I  Juventus

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024