'Liverpool neemt pijnlijke beslissing over Lazar Markovic'

'Liverpool neemt pijnlijke beslissing over Lazar Markovic'
Maandag 03 september 2018 - 12:52   I  

Lazar Markovic was tijdens de voorbije week één van de meest genoemde namen in en rond het oefencomplex van RSC Anderlecht. Marc Coucke en Luc Devroe ondernamen een ultieme poging om de Serviër definitief over te nemen van Liverpool, maar uiteindelijk werd er geen akkoord bereikt met de speler zelf.

De looneisen van Markovic zouden te gortig geweest zijn en daarom besliste Marc Coucke himself om de stekker uit de onderhandelingen te trekken. Dat Markovic ook niet meteen een gemotiveerde indruk maakte, speelde ook mee in de beslissing van Anderlecht.

En dus is Markovic – volgens Hein Vanhaezebrouck door zijn eigen schuld – veroordeeld tot minstens een half seizoen in de tribune zitten bij Liverpool. De Engelse topclub dacht nog snel enkele miljoenen te verdienen aan Markovic, maar volgens The Liverpool Echo zullen The Reds de winger in januari of volgende zomer als zijn contract afloopt gratis laten gaan.

Nooit doorgebroken bij Liverpool

Een pijnlijke affaire, al zeker als je weet dat Liverpool in de zomer van 2014 nog 25 miljoen euro betaalde om Markovic weg te plukken bij de Portugese topclub Benfica. Markovic kon zich op Anfield nooit doorzetten en werd de jongste seizoenen meermaals uitgeleend.

TAGS  I  Liverpool  I  Anderlecht

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024