Spaanse media zeggen allemaal hetzelfde over loting Sevilla en Standard

Spaanse media zeggen allemaal hetzelfde over loting Sevilla en Standard
Vrijdag 31 augustus 2018 - 16:25   I  

Standard treft met Sevilla een heerlijke tegenstander in de Europa League. De andere verplaatsingen naar Rusland en Turkije zijn een pak minder sexy.

De Spaanse media schrijven vandaag allemaal hetzelfde. Sevilla heeft volgens hen het meeste geluk gehad van alle Spaanse ploegen. Real Betis treft AC Milan en Olympiakos in groep F, Villareal neemt het in groep G op tegen Rapid Wenen, Spartak Moskou en Rangers.

AS

Het Spaanse AS spreekt zelfs amper van Standard en vreest vooral de Russen. "In Groep J neemt Sevilla het op tegen Krasnodar, Standard en Akhisarspor. De Russen zijn de gevaarlijkste tegenstanders, al verloren ook zij heel wat van hun pluimen de voorbije seizoenen."

Marca

Het Spaanse Marca is dan weer heel kort. Zij menen dat Sevilla heel veel geluk had met de loting en vermelden Standard nauwelijks.

El Mundo

El Mundo neemt wel even de tijd om Standard te spreken, maar ook deze keer lijkt Sevilla met "geluk" weg te komen. "Standard, met de ex-speler van Granada Carcela als ster en Michel Preud'homme als trainer, is de andere rivaal van Sevilla. De club uit Luik raakte niet voorbije Ajax in de voorrondes van de Champions League".

TAGS  I  Standard  I  Sevilla

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024