'Man Utd denkt aan deze 6 potentiële opvolgers voor Mourinho'

'Man Utd denkt aan deze 6 potentiële opvolgers voor Mourinho'
Woensdag 29 augustus 2018 - 23:47   I  

Zinedine Zidane zou José Mourinho wel eens kunnen opvolgen als trainer bij Manchester United, althans zo wordt gezegd door The Independent. Na de rampzalige seizoenstart van The Red Devils, met nederlagen tegen Brighton en Tottenham, wordt de positie van Mourinho wankel. De namen van zijn mogelijke opvolgers circuleren dus al volop.

Volgens The Independent houdt Man U er effectief rekening mee dat de situatie nog kan verslechteren. Zes potentiële trainers worden genoemd. Eén van die kanshebbers is dus Zinedine Zidane. ‘Zizou’ heeft in mei de deur van Real Madrid achter zich dicht getrokken om een sabbatjaar te nemen. Voorlopig zijn er nog geen signalen dat hij daarop zou terugkomen.

Een andere naam die genoemd wordt is die van Tottenham-coach Mauricio Pochettino. Uitgerekend hij smeerde Mourinho afgelopen maandag een zware 0-3-nederlaag aan. Het lijkt echter onwaarschijnlijk dat Tottenham Pochettino zou laten vertrekken naar een concurrent.

Deschamps en Jardim

Didier Deschamps, kersvers wereldkampioen met Frankrijk, zou ook kans maken. Net zoals Leonardo Jardim, die puik werk levert bij AS Monaco. De vijfde naam is Massimiliano Allegri, die Juventus opnieuw heer en meester heeft gemaakt in Italië.

Maar de zesde en laatste kandidaat is nog opvallender. Marco Silva, nog maar net aan de slag bij Everton, zou nu al gegeerd zijn door Man. United. Voorlopig zit José Mourinho echter nog in het zadel. Maar een nieuwe nederlaag tegen Burnley komende zondag zou daar wel eens verandering in kunnen brengen.

TAGS  I  Manchester United

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024