‘Ontslag van Mourinho bij Manchester United is onafwendbaar geworden’

‘Ontslag van Mourinho bij Manchester United is onafwendbaar geworden’
Dinsdag 31 juli 2018 - 11:35   I  

Heeft het laatste uur van José Mourinho op Old Trafford geslagen? Het zou best wel eens kunnen. De Portugese oefenmeester heeft tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen voor de zoveelste keer tegen de schenen van CEO Ed Woodward geschopt en moet nu zelfs vrezen voor zijn job.

“Ik zou zelf niet betalen om deze twee teams aan het werk te zien” en “Dit is mijn ploeg niet. De helft van deze spelers zal hier niet meer zijn op 9 augustus”, tekende Het Nieuwsblad de voorbije dagen op uit de mond van Mourinho. The Special One liet zo tussen de lijnen optekenen dat hij hoopt dat zijn WK-gangers zoals Paul Pogba, Romelu Lukaku en Jesse Lingard sneller terugkeren uit vakantie.

Op ramkoers

Diverse Britse media maken dan ook al gewag van het einde van Mourinho bij Manchester United. Volgens hen is het ontslag van Mourinho zelfs onafwendbaar geworden. Op Old Trafford zouden ze de houding van de Portugees stilaan beu zijn en dat zou niet zonder gevolgen blijven.

Bij de Engelse gokkantoren kan je nu al inzetten op het ontslag van Mourinho, die er op een rating van  5 tegen 1 staat. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

TAGS  I  Manchester United

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024