Real geeft Courtois deadline: 'Anders een andere doelman'

Real geeft Courtois deadline: 'Anders een andere doelman'
Dinsdag 31 juli 2018 - 16:15   I  

Real Madrid hoopt nog steeds zaakjes te kunnen doen met Chelsea. Lange tijd leek de Champions Leaguewinnaar voor een ‘package deal’ met Eden Hazard (27) én Thibaut Courtois (25) te gaan, maar dat idee heeft Real nu toch laten varen.

De Spaanse krant Marca meldt dat Real Madrid slechts voor één van de twee Rode Duivels gaat. De keuze is gevallen op Thibaut Courtois, die volgens het bestuur van De Koninklijke de absolute prioriteit is. Real wil een nieuwe topdoelman die nog jaren meekan en Courtois beantwoordt perfect aan het profiel.

Dat Real Madrid ook geïnteresseerd zou zijn in Eden Hazard en/of de Braziliaan Willian (29) wordt afgedaan als klinkklare onzin. “Het enige doelwit van Real Madrid op Stamford Bridge is Thibaut Courtois”, staat er te lezen in de krant. De kans dat Hazard deze zomer naar Madrid verhuist, wordt zo opnieuw een beetje kleiner.

Update 31/7 16:15: De transfer van Thibaut Courtois naar Real Madrid moet op 5 augustus rond zijn. Dat is de deadline die Real-voorzitter Florentino Pérez volgens Don Balon heeft opgelegd. Real wil voor het einde van deze week de transfer rond hebben zodat Courtois volgende week kan voorgesteld worden. Lukt dat niet tegen de vooropgestelde datum, kijkt Real uit naar een nieuwe doelman.

Poll: Voor welke speler zou jij kiezen als je Real Madrid was?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024