Guardiola is duidelijk over 'concurrent van 100 miljoen' voor De Bruyne

Guardiola is duidelijk over 'concurrent van 100 miljoen' voor De Bruyne
Woensdag 25 juli 2018 - 09:39   I  

Manchester City werd tijdens de voorbije dagen nadrukkelijk in verband gebracht met Miralem Pjanic (28). Trainer Pep Guardiola zou een grote fan zijn van de Juventus-speler en hem naar Manchester willen halen. Iets wat de Spanjaard nu zelf tegenspreekt.

Engelse en Italiaanse media pakten al groot uit met het nieuws dat Pjanic op het punt stond om Juventus in te ruilen voor een avontuur bij Manchester City. De Engelse landskampioen lijkt echter niet van plan om 100 miljoen euro op tafel te leggen om een concurrent voor Kevin De Bruyne binnen te halen.

“Hij is een speler van Juventus. Wij zijn niet in hem geïnteresseerd. Dat gezegd hebbende: hij is een topspeler. Maar ik benadruk: wij zijn niet geïnteresseerd”, is Guardiola duidelijk in de Engelse media.

"Nog beslissen of er iets bijkomt of niet"

De City-trainer sluit niets uit dat er nog versterking komt, maar laat niet in zijn kaarten kijken. “We hebben nog een paar weken tot het einde van de transferwindow. We moeten nog beslissen of er iets bijkomt, maar op dit moment zijn we goed genoeg. We hebben spelers op elke positie. We zien in de laatste dagen of we nog een speler halen of dat we wachten.”

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Juventus  I  Manchester City

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024