‘Real Madrid laat Courtois vallen en wil plots andere topkeeper’

‘Real Madrid laat Courtois vallen en wil plots andere topkeeper’
Woensdag 25 juli 2018 - 08:40   I  

Thibaut Courtois (25) moest en zou de nieuwe doelman van Real Madrid worden, maar plots blijkt de transfer van de Rode Duivel op de helling te staan. Real-voorzitter Florentino Perez zou nu zijn zinnen op een andere topkeeper hebben gezet.

Volgens The Sun heeft Real Madrid het geweer van schouder veranderd. De Champions Leaguewinnaar zou Thibaut Courtois laten vallen en nu inzetten op de komst van… Hugo Lloris (31). Zo zou de Franse wereldkampioen van Tottenham Hotspur in de herfst van zijn carrière mogen hopen op een absolute toptransfer.

Lloris ligt nog vier jaar onder contract bij Tottenham en zou niet voor een appel en een ei mogen vertrekken. Volgens The Sun zou de Franse doelman zomaar eventjes 60 miljoen pond, omgerekend 67,5 miljoen euro, moeten kosten. Ter vergelijking: Courtois, wiens contract in 2019 afloopt, zou beschikbaar zijn voor 35 à 40 miljoen euro.

Courtois als alternatief

Bij Real Madrid sluiten ze niet uit dat Courtois alsnog hun nieuwe doelman wordt. Als Lloris niet haalbaar lijkt, zou het sluitstuk van Chelsea opnieuw in beeld komen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea  I  Tottenham

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024