Kevin De Bruyne wil iets kwijt over die gemene tackle op Adnan Januzaj

Kevin De Bruyne wil iets kwijt over die gemene tackle op Adnan Januzaj
Donderdag 21 juni 2018 - 07:15   I  

Als we aan Kevin De Bruyne denken, dan denken we aan geniale assists met zijn buitenkantje voet of aan geniale passes waarmee hij het hele spel openbreekt. Het was dan ook schrikken toen we De Bruyne vol in de tackle zagen gaan op Adnan Januzaj. Normaal gaat zo een akkefietje zonder toeters en bellen voorbij, maar aangezien er deze keer een camera naast het veld stond werd die tackle plots hét item van het moment.

Kevin De Bruyne komt nu eens terug op die tackle. Volgens hem was het helemaal niets persoonljiks.Hij was gewoon te laat en dat kan al eens gebeuren. Hij heeft wel meteen na de training zijn excuses aangeboden aan Januzaj.

“Ik kwam te laat”, geeft De Bruyne toe in Het Nieuwsblad. “ That's it. Ik geef elke training 100 procent, maar had niet zo hard moeten gaan. Ik heb me na de training ook verontschuldigd. Er is veel heisa over gemaakt, maar zulke zaken gebeuren wel meer op training. Ik wil niemand een blessure aansmeren. Zo ben ik niet. Het was zeker niet persoonlijk. Januzaj heeft het ook niet slecht opgepakt. ”

Stevige uithaal Wullaert

De tackle deed heel veel stof opwaaien, maar bij de spelers zelf was het géén item. Red Flame Tessa Wullaert snapte er niets van. "Wat was dát? Sorry, dat kan niet. Bij mij zou dat niet pakken", zei ze in Het Nieuwsblad.

“Bij Wolfsburg mochten we op training zelfs niet tackelen. Dat is toch niet de juiste manier om leiderschap af te dwingen? Kevin overdrijft soms een beetje, vind ik. Dan liever het leiderschap van Hazard", voegde Wullaert er nog aan toe.

Poll: Kan dit eens gebeuren?

TAGS  I  De Bruyne  I  Januzaj  I  WK  I  Rode Duivels

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024