'Deze Belgische topclub denkt opnieuw aan Björn Engels'

'Deze Belgische topclub denkt opnieuw aan Björn Engels'
Vrijdag 15 juni 2018 - 09:15   I  

Björn Engels heeft zijn eerste seizoen als speler van Olympiakos achter de rug. Het werd een turbulent jaar voor onze landgenoot: er waren heel wat problemen bij de Griekse topclub, die zelfs naast de landstitel greep. Of Engels ook volgend seizoen nog bij Olympiakos zal spelen, is op dit moment niet duidelijk.

Tijdens de voorbije maanden werd Engels al meermaals in verband gebracht met een terugkeer naar de Jupiler Pro League. RSC Anderlecht, Club Brugge en Standard toonden achtereenvolgens interesse in de Belgische verdediger, maar die hield telkens de boot af.

Nu zou Anderlecht, dat onlangs naast de komst van Chancel Mbemba (Newcastle United) greep, opnieuw aan Engels denken. Paars-wit mikt in eerste instantie op Ognjen Vranjes van AEK Athene, maar houdt de piste-Engels achter de hand als alternatief.

Premier League

Engels heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij Olympiakos liefst van al zou willen inruilen voor een grotere competitie. Het gewezen jeugdproduct van Club Brugge zou graag in de Premier League aan de slag gaan.

Poll: Denk jij dat Engels naar Anderlecht zal gaan?

TAGS  I  Engels  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024