Grote twijfels rond deze Rode Duivel: “Die kan het WK-niveau niet aan”

Grote twijfels rond deze Rode Duivel: “Die kan het WK-niveau niet aan”
Donderdag 07 juni 2018 - 19:15   I  

De selectie van de Rode Duivels is nagenoeg bekend. Enkel de knoop tussen de geblesseerde Vincent Kompany en diens vervanger Laurent Ciman moet nog worden doorgehakt. Zo zitten er toch een paar verrassingen in de selectie en één naam springt daar toch wel uit: Leander Dendoncker.

De verdediger/middenvelder van Anderlecht is ook de enige speler uit de Jupiler Pro League die geselecteerd is voor het WK. Ook oud-voetballer en nu analist Alexander Teklak ziet het niet rooskleurig in voor Dendoncker in Rusland. “Ik denk niet dat Dendoncker uit de voeten kan in een driemansverdediging”, begint Teklak zijn betoog tegenover RTBF.

Teklak denkt dat Dendoncker niets te zoeken heeft op een WK en dat niveau nog niet aan kan. “Ook bij Anderlecht toonde Dendoncker in sommige wedstrijden al te beperkt te zijn in een driemansverdediging onder Hein Vanhaezebrouck. Ik twijfel of Dendoncker daar ooit in kan evolueren, zeker tegen de grote landen. De centrale as is gewoon zéér belangrijk”, is Teklak duidelijk.

Poll: Denk jij dat Dendoncker het WK-niveau niet aan kan?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Martinez  I  Dendoncker

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024