Kat Kerkhofs neemt verrassend 'afscheid' van Dries Mertens

Kat Kerkhofs neemt verrassend 'afscheid' van Dries Mertens
Woensdag 06 juni 2018 - 16:20   I  

Terwijl Dries Mertens zich samen met de andere Rode Duivels voorbereidt op het WK in Rusland, is zijn wederhelft Kat Kerkhofs druk in de weer met andere zaken. Kerkhofs stampte in Leuven haar eigen fitnesszaak uit de grond en wil bewijzen dat ze meer is dan alleen 'de vrouw van'.

TV-Familie kwam te weten dat Kerkhofs haar fitnesszaak opgericht heeft zonder hulp van manlief Dries. Dat bewijzen de officiële documenten die financieel expert Thierry Debels kon inkijken. "In het Staatsblad wordt Dries Mertens niet als een van de oprichters van QORE vermeld, maar wél Kat en nog twee andere zaakvoerders, Marius Gielen en Pieter Beckers", zegt Debels.

"En da's verrassend, vind ik. Dries heeft dus geen kapitaal in de zaak van zijn vrouw gestopt. Terwijl dat voor hem totáál geen probleem zou zijn, want Dries verdient als sterspeler bij Napoli zo'n 3,5 miljoen euro per jaar. En dat is dus zonder winstpremies, bonussen en commerciële contracten gerekend. Bovendien heeft hij ruimschoots ervaring wat fitness betreft. Het feit dat Dries helemaal niet betrokken is bij de nieuwe firma van zijn vrouw, kan bepaalde vragen doen rijzen", voegt Debels er nog aan toe.

Kat neemt 'afscheid' van Dries

De financieel expert merkte overigens nog iets vreemds op. “Kat heeft nog een firma: Het Paleis. Die richtte ze enkele jaren geleden samen met Dries op. Wel, ik heb ontdekt dat daar sprake is van het ontslag van Dries Mertens. Of hij zijn ontslag heeft gegeven of gekregen, valt niet af te leiden uit die akte. Maar sowieso is Dries dus géén zaakvoerder meer van die firma die hij zelf met Kat heeft opgestart. Raar."

"En wat ook straf is: in geen enkele akte is er een verwijzing naar het feit dat Dries en Kat getrouwd zijn. Dat is normaal gezien een vereiste", benadrukt Debels. "Kat heeft haar domicilie trouwens in Leuven, Dries in Napels. Voor een gehuwd koppel zijn dat toch vreemde dingen... Maar kijk: ze zijn nog altijd getrouwd, zo blijkt. Het zal hier dus wel om een vormfout in de akte gaan, vermoed ik."

Poll: Vind jij Dries en Kat een leuk koppel?

TAGS  I  Kerkhofs  I  Mertens  I  Rode Duivels

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024