De Roeck wees verrassend deze twee T1-aanbiedingen af voor Anderlecht

De Roeck wees verrassend deze twee T1-aanbiedingen af voor Anderlecht
Zaterdag 02 juni 2018 - 11:00   I  

Het kwam toch een beetje als een verrassing. Jonas De Roeck die werd aangesteld als de nieuwe beloftecoach van Anderlecht. Enkele weken geleden kreeg De Roeck de bons bij STVV en het werd verwacht dat de trainer ergens als T1 aan de slag zou gaan. De coach had ook aanbiedingen maar toch tekende hij bij Anderlecht.

Zowel Waasland-Beveren als Beerschot Wilrijk maakten zich sterk voor de komst van De Roeck als T1. Die clubs konden echter niet tegen Anderlecht op. “Ik kon als T1 tekenen bij Waasland-Beveren en Beerschot Wilrijk. Misschien is mijn keuze voor Anderlecht wat verrassend, maar zeker niet ondoordacht”, laat De Roeck weten tegenover Het Belang van Limburg.

“Dit is een mooi project. Waasland-Beveren en Beerschot Wilrijk waren dat zeker ook, maar als een topclub als Anderlecht komt aankloppen… Ik kan er met absolute toptalenten werken, in superieure omstandigheden, dat gaf toch de doorslag. Ook omdat dit me de beste keuze leek om mezelf nog verder te ontwikkelen als trainer”, aldus de nieuwe coach van de beloften van Anderlecht.

Poll: Heeft De Roeck de juiste keuze gemaakt door voor Anderlecht te kiezen?

TAGS  I  De Roeck  I  Anderlecht  I  Waasland-Beveren  I  Beerschot Wilrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024