Waasland-Beveren maakt keuze over nieuwe trainer

Waasland-Beveren maakt keuze over nieuwe trainer
Dinsdag 29 mei 2018 - 13:30   I  

Na het ontslag van Sven Vermant sprak Waasland-Beveren en voorzitter Dirk Huyck met verschillende kandidaten. Nu wil Huyck zeker de goede keuze maken en niet meteen de knoop doorhakken. Toch ziet het er naar uit dat volgende week een nieuwe trainer zal aangesteld worden.

“Ik kan me niet de fout van vorige winter veroorloven. Ik wilde doorgaan zonder een nieuwe hoofdtrainer te nemen, nadat Gert Verheyen niet wilde, maar de twee nederlagen vlak voor Nieuwjaar deden me van mening veranderen”, vertelt voorzitter Huyck tegenover Sport/Voetbalmagazine.

“We gaan wel onze tijd nemen bij de keuze, ik verwacht die ergens begin volgende week, of misschien al eind deze week. Mensen zeggen: waarom intussen al die transfers al afronden? Uiteraard heeft een hoofdcoach zijn inbreng, maar het is altijd al de politiek van de club geweest om zelf de spelers te kiezen. En bovendien hebben we tot nu altijd al onze eerste keuze voor een positie kunnen transfereren. We wisten al vroeg wat we nodig zouden hebben, en zijn al maanden op zoek.”

Poll: Waasland-Beveren doet volgend seizoen mee voor Europees voetbal?

TAGS  I  Waasland-Beveren  I  Huyck

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024