'Paul Pogba dient transferverzoek in en wil naar deze Europese grootmacht'

'Paul Pogba dient transferverzoek in en wil naar deze Europese grootmacht'
Dinsdag 29 mei 2018 - 07:34   I  

Is Paul Pogba aan het begin van volgend seizoen geen speler van Manchester United meer? Het zou goed kunnen. De Franse middenvelder zou aan zijn huidige werkgever laten weten hebben dat hij andere oorden wil opzoeken. En Pogba weet al precies naar welke club hij wil verhuizen.

Volgens het Italiaanse Tuttosport heeft Pogba een transferverzoek ingediend bij het bestuur van Manchester United. De man die twee jaar geleden nog 105 miljoen euro kostte heeft het niet langer naar zijn zin op Old Trafford en wil er weg.

Pogba zou aansturen op een terugkeer naar Juventus, waar hij tussen 2012 en 2016 één van de dragende spelers was. De 25-jarige Fransman wil terug naar De Oude Dame omdat hij zich daar beter in zijn vel voelde en beter tot zijn recht kwam.

Of ze daar bij Manchester United mee kunnen lachen, is maar zeer de vraag. The Red Devils maakten Pogba ontzettend belangrijk, maar kregen tot dusver nog maar weinig in return. José Mourinho had tijdens het voorbije seizoen een serieuze aanvaring met Pogba, dus de Portugees neemt mogelijk wél vrede met een vertrek van de middenvelder.

Poll: Denk jij dat Pogba zal vertrekken bij Manchester United?

TAGS  I  Pogba  I  Manchester United  I  Juventus

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024