Deze Belgische clubs staan al in de rij om vrije Buffel binnen te halen

Deze Belgische clubs staan al in de rij om vrije Buffel binnen te halen
Maandag 28 mei 2018 - 20:14   I  

KRC Genk maakte maandagavond via zijn officiële kanalen bekend dat het heeft beslist om het aflopende contract van Thomas Buffel niet te verlengen. De 37-jarige middenvelder kreeg wel een voorstel om in een andere functie aan de slag te gaan, maar nog een seizoen als speler zit er in de Luminus Arena niet in. Stopt Buffel of kiest hij voor laatste avontuur?

Als de Bruggeling straks beslist om nog een vervolg aan zijn reeds rijk gevulde carrière te breien, dan hoeft hij alleszins niet te wanhopen. In de Jupiler Pro League alleen al staan er enkele clubs in de rij om Buffel binnen te halen. Bij Royal Antwerp FC hebben ze nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze wel wat zien in een samenwerking met Buffel. Een verhuis naar de Bosuil behoort dan ook zeker en vast tot de mogelijkheden.

Of kiest Buffel voor een terugkeer naar zijn oude liefde Cercle BruggeDe Vereniging promoveerde onlangs naar het hoogste niveau en zou een ervaren speler van het kaliber Buffel best kunnen gebruiken. Buffel speelde in de jeugd bij Cercle en stond ook tijdens het seizoen 2008-2009 op de loonlijst bij de groen-zwarte ploeg uit zijn geboortestad.

Club Brugge

Of wordt het een verrassing en kiest Buffel voor Club Brugge? Een jaar geleden trok blauw-zwart nog aan de mouw van de middenvelder. Bij Club waren ze van mening dat Buffel een belangrijke rol in de kleedkamer zou kunnen vertolken. De komst van Buffel was evenwel alleen aan de orde als Lior Refaelov zou vertrekken, en die bleef uiteindelijk. Nu Timmy Simons gestopt is en Refaelov mogelijk andere oorden opzoekt, kan Club misschien overwegen om de ouderdomsdeken tóch binnen te halen.

Poll: Denk jij dat Buffel nog een seizoen doorgaat als speler?

TAGS  I  Buffel  I  RC Genk  I  Antwerp  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024