Storm rond Sergio Ramos laait op: "Het was net heel goed verdedigend werk"

Storm rond Sergio Ramos laait op:
Zondag 27 mei 2018 - 15:50   I  

Real Madrid won de veelbesproken Champions League finale met 3-1 van Liverpool. Na afloop kreeg Sergio Ramos een stroom van kritiek over zich heen. Na een stevig duel met Salah werd de Egyptenaar afgevoerd en mist hij hoogstwaarschijnlijk ook het WK. Frank Lampard en Rio Ferdinand zijn het echter niet eens met de kritiek op Sergio Ramos.

“Of je Ramos iets kwalijk kunt nemen? Nee, dat vind ik niet. Hij zat heel dicht op Salah, zoals elke verdediger zou moeten doen. Als je dan contact maakt, dan kunnen de armen verstrengeld raken. Het is uiteindelijk vooral ongelukkig hoe Salah terechtkwam", laat de Chelsea-legende weten aan BT.

Ook het lachen van Sergio Ramos vlak na de blessure van Salah is voor Ferdinand geen reden tot kritiek. "Ik zou die twee dingen niet met elkaar associëren. Ik vond het juist goed verdedigend werk van Ramos en ik denk niet dat hij de intentie had om Salah te blesseren." Niet iedereen deelt de mening van Ferdinand en Lampard echter. Velen zagen het als een opzettelijke verwonding van Ramos.

Poll: Was het sterk verdedigend werk van Sergio Ramos?

TAGS  I  Sergio Ramos  I  Real Madrid  I  Salah  I  Liverpool

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024