Bod Real Madrid van 180 miljoen geaccepteerd: “Konden we niet weigeren”

Bod Real Madrid van 180 miljoen geaccepteerd: “Konden we niet weigeren”
Zaterdag 26 mei 2018 - 11:30   I  

Real Madrid heeft momenteel al een sterrenaanval met Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en Gareth Bale. Met een meer dan behoorlijke back-up in Marco Asensio. Toch ziet het er naar uit dat de Madrileense club dit wil gaan veranderen. Op een haar na zag de aanval er ook anders uit. Een bod van 180 miljoen euro op Kylian Mbappé werd geaccepteerd door AS Monaco.

Dat heeft de Russische voorzitter van de Monegasken laten weten aan het Franse Canal+. “Ik kan me herinneren dat we bezig waren met de training, toen we een telefoontje van Real Madrid kregen. We accepteerden het bod van 180 miljoen euro op Mbappé”, aldus de rijke preses.

"Later zei ik tegen hem: 'Je droomclub heeft ons een aanbod gedaan dat we niet konden weigeren, dus laat me weten wat je wilt doen.' Wij wilden het besluit niet voor hem nemen. Het was aan hem om de knoop door te hakken. Hij vertelde me dat hij naar Parijs wilde. Er moesten daarna nog zoveel dingen geregeld worden, dat ik tot op het laatste moment twijfelde of de deal wel afgerond zou worden."

Real Madrid zou echter nog steeds geïnteresseerd zijn in Mbappé. Ook Manchester City zou het Franse supertalent maar al te graag zien komen. PSG zal de aankoopoptie van 180 miljoen lichten en voorzitter Nasser Al-Khelaifi maakte al bekend dat hij Mbappé zelfs niet voor een miljard laat gaan.

Poll: Mbappé past het beste bij welke club?

TAGS  I  Real Madrid  I  Manchester City  I  PSG  I  Mbappé

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024