Het onweert stevig bij KV Mechelen na bommetje

Het onweert stevig bij KV Mechelen na bommetje
Zaterdag 26 mei 2018 - 08:30   I  

Gisteren werd het officieel naar buiten gebracht. Commercieel directeur Marc Faes is ontslagen bij KV Mechelen. Faes zat al sinds 2003 bij de club en was altijd een drijvende kracht bij Malinwa. Er kan dus gerust van een bommetje gesproken worden, zeker nu de details achter de schermen uitkomen.

15 jaar lang was Faes verantwoordelijk voor het commerciële gedeelte bij de club en was de 49-jarige directeur een belangrijke figuur in de heropbouw van de club. Vorig jaar kreeg Faes nog meer verantwoordelijkheid en werd hij fulltime manager. Ook werd het sportieve meer naar Faes getrokken.

Faes kon echter nooit tussen één deur met Olivier Somers en de andere nieuwe aandeelhouders, zo meldt Het Nieuwsblad. Het ontslag van Faes kwam dus niet als een verrassing maar wel als een ferme slag met de hamer voor hemzelf en verschillende oudgedienden bij de club, Faes was een graag gezien figuur bij KV Mechelen.

“De situatie was de laatste maanden inderdaad niet optimaal, dus enerzijds heb ik er begrip voor. Anderzijds betreur ik dit, want Marc is toch iemand met geel-rood bloed en heeft vele jaren het beste van zichzelf gegeven”, aldus voorzitter Johan Timmermans.

Faes zelf had ook een korte boodschap op facebook. “Ik ben blij dat ik vijftien jaar lang mijn steentje kon bijdragen. Ik wil alle fans en partners, maar vooral mijn team van medewerkers en vele vrijwilligers een laatste keer bedanken.” Na de degradatie van KV Mechelen blijft het rommelen binnen de club.

Poll: Het ontslag van manager Faes was geen goed idee van KV?

TAGS  I  KV Mechelen  I  Faes

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024