Komst Mats Rits luidt vertrek van deze Club Brugge-speler in

Komst Mats Rits luidt vertrek van deze Club Brugge-speler in
Vrijdag 25 mei 2018 - 20:40   I  

Club Brugge heeft een oogje op Mats Rits. Het is goed mogelijk dat de middenvelder van het gedegradeerde KV Mechelen eerstdaags de eerste zomeraanwinst van de kersverse landskampioen wordt. Goed nieuws voor Club en Rits, maar minder goed nieuws voor... Jordi Vanlerberghe.

De 21-jarige Vanlerberghe staat sinds vorige zomer onder contract in het Jan Breydelstadion, maar kon zich in zijn eerste seizoen bij Club Brugge allesbehalve doorzetten. De polyvalente middenvelder kreeg nauwelijks speelkansen van Ivan Leko en het is nog niet duidelijk wat blauw-zwart volgend seizoen van plan is met Vanlerberghe.

Bij Club zouden ze overwegen om Vanlerberghe een jaartje te verhuren aan een andere Belgische club. Geen slecht idee, en al zeker niet als straks ook Mats Rits de troepen van Leko komt vervoegen. De komst van Rits zou het vertrek van Vanlerberghe best wel eens kunnen inluiden.

Uitleenbeurt?

Niet dat Vanlerberghe moet wanhopen. Heel wat ploegen staan voor hem in de rij. Niet alleen KV Oostende, maar ook Zulte Waregem en KV Kortrijk zouden wel wat zien in een samenwerking met het jeugdproduct van KV Mechelen. Daar kan je in dit artikel meer over lezen.

Poll: Voor wie zou jij kiezen?

TAGS  I  Rits  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  Vanlerberghe

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024