OFFICIEEL: KV Mechelen neemt afscheid van drijvende kracht

OFFICIEEL: KV Mechelen neemt afscheid van drijvende kracht
Vrijdag 25 mei 2018 - 16:48   I  

KV Mechelen degradeerde tijdens het voorbije seizoen naar de Proximus League. De club kondigde al aan dat er een grondige evaluatie zou gemaakt binnen alle geledingen van de club. Vandaag (vrijdag, nvdr.) resulteerde dat in het ontslag van een drijvende kracht achter 'Malinwa'. Zo wordt de samenwerking met algemeen manager Marc Faes per direct stopgezet.

Faes was járen een drijvende kracht achter KV Mechelen, maar nu scheiden de wegen van beide partijen dus. Sinds januari 2017 was Faes actief als algemeen manager en het lijkt er sterk op dat hij nu de pineut na de recente degradatie.

"Malinwa gaat niet verder met Marc Faes. De club en haar commercieel directeur gaan uit elkaar wegens een verschil in visie. Marc Faes was actief bij Malinwa sinds de vereffening en vanaf januari 2017 in dienst als voltijds algemeen manager. De club wenst Marc Faes dan ook te bedanken voor de vele jaren hard werk en inzet voor de club en wenst hem veel succes in zijn verdere professionele loopbaan", klinkt het in een korte boodschap op de webstek van de 1B-club. 

Poll: Is dit een goede beslissing van KV Mechelen?

TAGS  I  Faes  I  Mechelen

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024