'Deze 3 Belgische clubs willen Vanlerberghe weghalen bij Club Brugge'

'Deze 3 Belgische clubs willen Vanlerberghe weghalen bij Club Brugge'
Vrijdag 25 mei 2018 - 16:08   I  

Club Brugge haalde Jordi Vanlerberghe vorige zomer met veel tromgeroffel weg bij KV Mechelen, maar in het Jan Breydelstadion kon de polyvalente middenvelder zich tot dusver niet doorzetten. Het is nog niet helemaal duidelijk wat de kersverse landskampioen van plan is met Vanlerberghe, maar het is goed mogelijk dat die straks bij een andere Belgische club speelt.

Nadat KV Oostende een tijdje geleden bekend maakte dat Gert Verheyen er volgend seizoen trainer wordt, lekte ook meteen uit dat KVO een oogje heeft op Vanlerberghe. De Franstalige krant L'Avenir voegde daar niet veel later nog aan toe dat de door Ivan Leko nauwelijks gebruikte speler effectief op weg zou zijn naar de Kustploeg.

Al leek dat ietwat voorbarig. Tot nader order is Vanlerberghe nog steeds een speler van Club Brugge. Eens Vincent Mannaer over enkele dagen terug is uit vakantie zal blijken wat blauw-zwart precies van plan is met de nog steeds maar 21-jarige middenvelder. Wil Leko de polyvalente Vanlerberghe bij Club houden met het oog op het drukke programma in de competitie, Champions League en de beker? Het is best mogelijk.

Belgische clubs staan in de rij

Al zal Vanlerberghe speelgaranties willen. Hij wil niet nog een seizoen de bank warm houden bij Club. En ondertussen staan de geïnteresseerde ploegen in de rij. Niet alleen Oostende, maar ook Zulte Waregem en KV Kortrijk zouden een oogje op het jeugdproduct van KV Mechelen hebben. Als Club Brugge beslist om Vanlerberghe te laten gaan, zal dat wellicht in de vorm van een uitleenbeurt zijn.

Poll: Moet Club Brugge Vanlerberghe uitlenen?

TAGS  I  Vanlerberghe  I  Club Brugge  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  Zulte Waregem  I  KV Kortrijk

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024