Clement heeft nieuws voor Belgische topclubs over Schrijvers én Trossard

Clement heeft nieuws voor Belgische topclubs over Schrijvers én Trossard
Woensdag 23 mei 2018 - 22:10   I  

Racing Genk weet vanavond tegen wie het speelt voor een Europees ticket. Europees voetbal is trouwens belangrijk voor Racing Genk, want dan heeft een reden meer om spelers zoals Leandro Trossard en Siebe Schrijvers te houden.

Beide spelers kunnen rekenen op interesse van zowel binnenlandse als buitenlandse ploegen. De Belgische topclubs volgen hun situatie op de voet, maar als het van Clement afhangt dan blijven beide spelers in Limburg. Trossard kan hem dan Europees tonen en zo een toptransfer proberen afdwingen, terwijl Siebe Schrijvers dan weer door het drukke programma van Racing Genk meer speelminuten zal krijgen dan dit seizoen het geval was.

"We hebben al een aantal gesprekken gehad met Leandro (Trossard nvdr) daarover en ik denk dat het de goede richting uitgaat. Ik denk dat dat na zijn blessure ook het beste podium is om de volgende stap daarna te kunnen zetten", aldus Philippe Clement in TVL Sportcafé.

"Die jongens hebben wedstrijden nodig"

"Siebe heeft een aantal momenten gehad om zijn kansen te grijpen en heeft het moeilijk gehad toen met een beetje gebrek aan vertrouwen. Dat zijn jongens die volgend jaar wedstrijden nodig hebben. Die komen naast uw Europese wedstrijden en dan kan je gaan roteren. Dries Wouters zal daar ook gebruik van kunnen maken."

Poll: Vertrekken beide spelers?

TAGS  I  RC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Standard  I  Schrijvers  I  Trossard

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024