Duidelijkheid over Preud'homme, details over contract nu al uitgelekt

Duidelijkheid over Preud'homme, details over contract nu al uitgelekt
Dinsdag 22 mei 2018 - 09:00   I  

Het sabbatjaar van Michel Preud'homme loopt op zijn laatste benen. Een volledig seizoen lang genoot de Luikenaar met volle teugen van vakantie, maar nu is het stilaan tijd om terug te keren naar de heimat. Het was al wéken duidelijk dat Preud'homme de nieuwe trainer van Standard zou worden, maar nu is er ook écht duidelijkheid omtrent zijn toekomst.

Ricardo Sa Pinto liet na afloop van de laatste wedstrijd in play-off 1 weten dat hij de deur op Sclessin achter zich dichttrekt. Ondanks een eindzege in de beker, een tweede plaats in de competitie én een doorlopend contract, vertrekt de excentrieke Portugees bij Standard. Na de meest recente ontwikkelingen achter de schermen was een samenwerking ook onhoudbaar geworden.

Het is een publiek geheim dat voorzitter Bruno Venanzi niemand minder dan Michel Preud'homme wilde als trainer en dat nieuws kwam ook tot aan de oren van Sa PintoHet Laatste Nieuws meldt dat het nu wel eens snel zou kunnen gaan in Luik. Als alles volgens plan verloopt, stelt Standard zijn nieuwe coach Michel Preud'homme eerstdaags voor. La Capitale heeft ook al details over het contract van Preud'homme te pakken gekregen. Hij zal bij Standard een contract voor vier seizoenen ondertekenen. De weg ligt open, nu is het enkel nog wachten op de officiële aankondiging.

Poll: Is Preud'homme de juiste trainer voor Standard?

TAGS  I  Preud'homme  I  Standard  I  Club Brugge  I  Venanzi  I  Sa Pinto

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024