Aimé Anthuenis heeft duidelijke en scherpe boodschap voor Roberto Martinez

Aimé Anthuenis heeft duidelijke en scherpe boodschap voor Roberto Martinez
Maandag 21 mei 2018 - 10:45   I  

Vandaag maakt Roberto Martinez zijn selectie voor het WK bekend. Ondertussen werd al duidelijk dat Martinez Radja Nainggolan niet meeneemt naar het WK. Onbegrijpelijk volgens velen en ook Aimé Anthuenis zal die beslissing niet begrijpen.

Voor het nieuws bekend werd gemaakt over Radja Nainggolan had Anthuenis er nog alle vertrouwen in dat Martinez Nainggolan wel degelijk zou meenemen. Hij denkt trouwens dat Tielemans in zijn plek kan meegaan. "Ik denk dat Martinez hem zal meenemen, maar ik heb ook de indruk dat hij zeer pro Tielemans is. Als hij ook Tielemans selecteert, dan wil ik wel eens zien welke verdedigers meegaan", aldus Anthuenis voor Sporza.

"Genoeg meelopers"

Anthuenis gelooft trouwens dat Radja ondanks zijn vreemde uitspattingen toch in de ploeg zou passen. Meelopers lopen er al genoeg rond bij de Rode Duivels

"Ik neem ook Fellaini en Nainggolan mee. Voor mij is het heel simpel: een ploeg heeft nood aan individuen die ook persoonlijkheden zijn. Meelopers zijn er genoeg. Je moet gaan voor de sportieve waarde. En denk je nu echt dat al die andere spelers geen pinten drinken of sigaretten roken?"

Poll: Heeft deze kern iemand als Radja nodig?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Nainggolan  I  Martinez  I  Anthuenis

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024