Vormer heeft pittige anekdote over verloren wedstrijd tegen Anderlecht

Vormer heeft pittige anekdote over verloren wedstrijd tegen Anderlecht
Zaterdag 19 mei 2018 - 14:25   I  

Ruud Vormer heeft er een prachtig seizoen opzitten. De kapitein van Club Brugge speelde een bijzonder grote rol in de nieuwe titel van Club Brugge en won de Gouden Schoen. Wie dat enkele seizoenen had voorspeld werd wellicht gek verklaard. De Nederlander gaf alle critici lik op stuk en haalde dit seizoen zijn grote gelijk.

Die Gouden Schoen is toch wel erg bijzonder en bovendien heeft Vormer al een mooi palmares bij elkaar gevoetbald in België. Hij is na Pär Zetterberg en Mbark Boussoufa de 'meest succesvole' buitenlander zit het Bosman-arrest. Dat weet Het Laatste Nieuws. Concreet houdt succesvol zijn in: de titel, de beker van België, de Supercup en de Gouden Schoen winnen.

Die Gouden Schoen krijgt Vormer trouwens pas morgen, maar normaal gezien had hij die al eerder moeten krijgen. Uitgerekend tegen aartsrivaal Anderlecht, maar Vormer kreeg die toen uiteindelijk niet. Een bewuste keuze, want Vormer wilde toen de concentratie bewaren op die wedstrijd. Club begon toen niet onscherp, maar ging toch met 1-2 de boot in.

"Het moest zo zijn"

"Ik kijk er heel erg naar uit om hem te ontvangen. Ik wacht er toch al even op. Normaal zou ik hem voor de match tegen Anderlecht krijgen, maar toen wou ik liever de focus op de wedstrijd houden. Het moest zo zijn zeker, dat we vervolgens verloren. Ach, uiteindelijk is alles goed gekomen. Dat is het belangrijkste", aldus Vormer in Het Laatste Nieuws.

Poll: Verdient Vormer die Gouden Schoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Vormer

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024