Vormer heeft geweldige boodschap voor fans net voor topper tegen Standard

Vormer heeft geweldige boodschap voor fans net voor topper tegen Standard
Vrijdag 11 mei 2018 - 09:30   I  

De Club-fans hebben gisteren massaal afgezien toen Charleroi op voorsprong kwam tegen de leider. De titel leek even erg ver weg, maar een prachtige vrije trap zorgde voor een zucht van opluchting bij de fans van Club Brugge.

Club trekt nu zondag naar Sclessin waar ze de titel kunnen pakken als ze minstens gelijkspelen. Als het van de kapitein van Club Brugge afhangt trekt Club niet naar Luik voor een punt, maar wel voor de zege. 

"We gaan relaxed naar Standard. Zaterdag het hotel in en dan lekker focussen. Met deze ploeg en de fans - wat waren ze met veel vandaag - kunnen wij daar gewoon winnen. Een punt is genoeg, maar daar gaan we niet voor. Geloof me: als we vol gas gaan, zullen we Standard pijn doen", aldus Vormer volgens Het Laatste Nieuws.

Tweede kans

Mocht het niet lukken tegen Standard krijgt Club nog een herkansing tegen AA Gent. Toch wil Vormer het sneller afmaken. "Maar zo ver willen we het niet laten komen. We moeten niet wachten, we moeten het zondag gewoon afmaken. Vandaag is het tijd voor een klein feestje, zondag voor een groot feest."

Poll: Haalt Club zondag de titel binnen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Standard  I  Vormer

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024