Ook Vormer was niet overtuigd: "Weer hetzelfde verhaal"

Ook Vormer was niet overtuigd:
Donderdag 10 mei 2018 - 20:22   I  

Club Brugge heeft de draad terug opgepikt na de nederlaag tegen Anderlecht. Het kon winnen op Charleroi, ondanks het vroeg op achterstand kwam. Gouden Schoen Ruud Vormer zorgde door een heerlijke vrije trap voor de ommekeer bij Club Brugge al zag het er even niet goed uit voor blauw-zwart.

Club Brugge ging met een 1-0 achterstand de rust in. “Dat was erg ongelukkig. Maar de coach, Timmy en ik hebben duidelijk gemaakt dat we moesten winnen. Ik ben blij dat mijn vrije trap dat wat gemakkelijker heeft gemaakt”, aldus Vormer na de wedstrijd.

Zelf vindt de Nederland zijn doelpunt niet te vergelijken met de vrije trap tegen Oostende. “Deze is veel mooier én belangrijker, want het is altijd moeilijk voetballen hier. Al vind ik niet dat we de eerste helft onderlagen. Krépin en Wesley missen gewoon de kansen. Dan denk je wel even: het wordt weer hetzelfde verhaal. Maar we hebben prachtig teruggevochten”, valt te lezen op HLN.

Tegen Standard kan het zondag de titel pakken. “We moeten gewoon vol voor de overwinning gaan. Ook al verloren we daar voor de beker (4-1), met deze ploeg moet dat lukken.”

Poll: Vormer is de beste speler bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Charleroi  I  Vormer

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024