Proto: "Club heeft met hem een grote fout gemaakt"

Proto:
Donderdag 10 mei 2018 - 14:15   I   door Redactie

Volgens Silvio Proto moet Club Brugge in de hele doelmannenkwestie ook naar zichzelf kijken. Die hele soap heeft blauw-zwart tijdens het seizoen ook punten gekost.

Club Brugge heeft pech met zijn doelmannen. Net toen Kenneth Vermeer goed werd, viel hij uit. Al moet de Brugse ­directie de hand ook in eigen boezem steken. Begin dit ­seizoen gaven ze vertrouwen aan de jonge Ethan Horvath. Dan moet je accepteren dat die soms een foutje maakt en hem altijd steunen", zegt Proto in Het Nieuwsblad.

Proto vindt de videoref overigens wel een goede zaak. “Ondanks alle commotie wordt dat de beste innovatie in het voetbal. Het zal alle huichelarij zoals schwalbes wegnemen. Natuurlijk zullen er altijd betwistbare fases blijven, maar daar heb ik een oplossing voor. Laat gewoon in elke match vier videorefs afzonderlijk naar een scherm ­kijken", aldus de doelman van Olympiakos.

"Bij een betwistbare fase vellen ze allemaal een oordeel en de scheidsrechter volgt de meerderheid. Ik vind het niet eens zo erg dat een match dan langer stilligt. Een vol stadion dat wacht op die ene beslissing: dat is pas ­suspense."

Poll: Heeft Proto gelijk?

TAGS  I  Proto  I  Club Brugge  I  Horvath

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024