Peter Maes komt met slecht nieuws voor Tom De Sutter

Peter Maes komt met slecht nieuws voor Tom De Sutter
Woensdag 09 mei 2018 - 17:35   I  

Tom De Sutter heeft zowel voor Anderlecht als Club Brugge gespeeld. De spits is inmiddels 33, maar zijn neus voor doelpunten is hij nog niet verloren. Al kan De Sutter dat zelf niet meer tonen op het veld, want van Peter Maes krijgt hij amper speelminuten.

Het lijkt er dan ook op dat Tom De Sutter aan zijn laatste weken bezig is bij Lokeren. Hij komt niet meer in de plannen voor van Peter Maes. Er is niks gebeurd tussen beide heren, maar het klikt gewoon niet. Nochtans toont De Sutter zich wel nog op training.

"Op training is hij nog altijd gretig en veruit de beste afwerker", vertrouwt een ploegmaat Sport/Voetbalmagazine toe. "Tom ligt goed in de groep. Spreekt Engels en Frans, vangt de nieuwe jongens op. Allemaal zonder kapsones en low profile. Gezien zijn invallersstatuut laat hij de leidersrol over aan mannen zoals Maric, Overmeire, De Ridder en Skúlason. Hij beseft dat hij wellicht vertrekt. Met Maes was er nooit een aanvaring, maar het klikt gewoon niet."

Waar ligt zijn toekomst?

En dat is voor beide partijen een probleem. De Sutter heeft een dik contract weet Sport/Voetbalmgazine en het is nog maar de vraag of een andere club dat contract zal willen overnemen. In België wordt het dan ook moeilijk. 'Een probleem, want De Sutter heeft nog een contract tot juni 2019. Een zwaar contract bovendien. En wie wil er nog investeren in een bankzitter van binnenkort 33 jaar?'

Poll: Kan De Sutter nog van meerwaarde zijn voor andere Belgische clubs?

TAGS  I  Lokeren  I  De Sutter

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024