UPDATE: Blessure Limbombe ernstiger dan verwacht

UPDATE: Blessure Limbombe ernstiger dan verwacht
Zaterdag 05 mei 2018 - 18:13   I  

Gisteren kon Ivan Leko nog opgelucht aankondigen dat op Vermeer, Vlietinck en Decarli na iedereen fit was voor de wedstrijd tegen Anderlecht. Een dag later hangen er dan weer donderwolken boven Jan Breydel, want Club Brugge ziet nu in extremis een cruciale pion uitvallen.

Anthony Limbombe zal er morgen niet voor kunnen zorgen dat Club wint tegen Anderlecht, want de linkerflankspeler sukkelt met een blessure aan de voet. De blessure aan de voet zorgde er eerder al voor dat hij niet kon spelen tegen AA Gent en nu moet hij dus ook de cruciale wedstrijd tegen Anderlecht missen.

Een enorme aderlating voor Leko, want veel alternatieven heeft hij niet. Bovendien kan Limbombe met een flits voor de beslissing zorgen. Zijn vervanger wordt naar alle waarschijnlijkheid Krepin Diatta. Dion Cools komt daardoor opnieuw op de rechterflank.

UPDATE

De blessure van Limbombe is vrij ernstig. Volgens Het Laatste Nieuws zal Limbombe een 10-tal dagen out zijn. Dat betekent dat Club hem ook in de uitwedstrijden tegen Charleroi en tegen Standard zal moeten missen.

Poll: Is Diatta een goede vervanger?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Limbombe

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024