Ivan Leko is wel erg zeker vlak voor cruciaal duel tegen Anderlecht: "100%"

Ivan Leko is wel erg zeker vlak voor cruciaal duel tegen Anderlecht:
Vrijdag 04 mei 2018 - 15:50   I  

Ivan Leko staat met zijn Club Brugge voor de wedstrijd van de waarheid tegen Anderlecht. Als Club wint mag het de champagne al ontkurken, maar bij een nederlaag houden ze de champagne best nog even in de frigo.

Toch kijkt Leko vol vertrouwen uit naar de wedstrijd van zondag. Club speelt thuis en dan kan Club altijd iets meer. Bovendien heeft Leko op Vermeer, Vlietinck en Decarli na een volledig fitte kern tot zijn beschikking. En als dat het geval is, dan is dit Club Brugge gewoon een betere ploeg dan Anderlecht.

“Ik geloof dat we een betere ploeg hebben dan Anderlecht, met alle respect voor die club”, is Leko vol vertrouwen. “Als we 100 procent fit zijn en ons beste voetbal spelen, zijn we gewoonweg beter", aldus Leko volgens Het Nieuwsblad.

"Historische wedstrijd"

Club Brugge won vorige keer thuis van Anderlecht met maar liefst 5-0. Leko is die wedstrijd nog niet vergeten, al beseft hij dat dit een andere wedstrijd is. “5-0 gebeurt één keer in 100 jaar, dat was geschiedenis. Het is misschien het mooiste wat we dit seizoen gedaan hebben. Maar ik ben niet bezig met het verleden, zondag wordt het een totaal ander verhaal. Het is een heel belangrijke wedstrijd, een finale. We zijn er klaar voor."

Poll: Heeft Club Brugge een betere ploeg dan Anderlecht?

TAGS  I  Club Brugge  I   Anderlecht  I   Leko

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024