Anderlecht is gewaarschuwd: 'Scheidsrechter Visser ligt Club Brugge wel'

Anderlecht is gewaarschuwd: 'Scheidsrechter Visser ligt Club Brugge wel'
Woensdag 02 mei 2018 - 13:15   I  

Deze zondag staat de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. De scheidsrechter die de wedstrijd in goede banen moet leiden is Lawrence Visser. De jonge snaak fluit de wedstrijd die normaal gezien de titel kan beslissen. Als Club wint moet er nog heel wat mislopen om naast een nieuwe titel te grijpen.

Club Brugge moet zich op basis van de statistieken geen zorgen maken. Niet alleen is Club Brugge al een hele poos ongeslagen in eigen huis, ook Lawrence Visser ligt Club Brugge wel. Dit seizoen verloor Club nog geen enkele keer als Visser een wedstrijd van Club floot.

Nog opmerkelijk: in de zeven wedstrijden die Visser dit seizoen floot voor Club Brugge gaf hij maar liefst 6 strafschoppen. De laatste strafschop was die tegen Racing Genk in de slotminuten, toen Uronen Vormer aantikte in de zestien. Toen kreeg hij wel hulp van de videoref. Ook in Zulte Waregem-Club Brugge (1-2), Eupen-Club (2-2), Club-Moeskroen (4-2) en Waasland-Beveren-Club (1-1) ging de bal telkens op de stip. Anderlecht is dus gewaarschuwd voor zondag.

Poll: Verliest Club zondag wel?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Visser

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024