Anderlecht-speler compleet afgemaakt: "Niet het niveau voor paars-wit"

Anderlecht-speler compleet afgemaakt:
Maandag 30 april 2018 - 06:45   I  

Anderlecht won gisteren met 3-1 van Charleroi. Bij Anderlecht kwamen de doelpunten van Gerkens, Morioka en Dendoncker. Die twee laatste kregen de voorbije weken wel wat kritiek over zich heen, maar zij waren lang niet de enige bij Anderlecht.

Zo kreeg ook Silvère Ganvoula kritiek over zich heen. Hij maakte telkens een slechte beurt tijdens zijn invalbeurten en de fans hebben de hoop al een tijdje opgegeven. Gisteren werkte hij hard, maar daar stopte het ook. De manier waarop hij de kans in de eerste helft door technische onkunde verkwanselde was ronduit pijnlijk om aan te zien.

Ander spel

Jan Ceulemans ziet hoe Anderlecht anders gaat voetballen met Ganvoula in het elftal. "Met Sylvère Ganvoula in de spits zie je dat het spel van Anderlecht anders is. Er wordt vooral geprobeerd om hem in de lucht aan te spelen omdat hij technisch nu niet bepaald een uitblinker is. In de combinaties doet hij gewoon niet mee. Kijk naar de uittrappen van Sels en je ziet dat die steeds naar Ganvoula gaan. Zeven op de tien keer slaagt hij er zelfs in de bal te verlengen. Dat leverde nooit veel op, maar meer zal Anderlecht van hem niet verwachten. Een kopduel winnen, inzet tonen en eventueel eens een doelpuntje meepikken. Meer kan je niet vragen", aldus Ceulemans in Het Nieuwsblad.

Te zwak voor Anderlecht

Ceulemans kan niet anders dan concluderen dat Ganvoula te zwak is. "Die jongen is ongelooflijk content dat hij mag meespelen bij Anderlecht. Want laten we wel wezen, Ganvoula heeft niet het niveau van Anderlecht. Van eerste klasse wel, maar voor de top zes is het te weinig."

Poll: Is Ganvoula te zwak voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I   Ganvoula

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024