Vanhaezebrouck deelt prikje uit aan Club Brugge: "Had het voorspeld"

Vanhaezebrouck deelt prikje uit aan Club Brugge:
Zondag 29 april 2018 - 20:52   I  

Volgende week staat dé topper Club Brugge-Anderlecht op het programma. Paars-wit zal na een 3-1-zege tegen Sporting Charleroi alvast met het nodige vertrouwen afzakken naar het Jan Breydelstadion. En dat beseft ook Hein Vanhaezebrouck.

"Zoals ik voorspeld had, gingen we nog één keer dichter bij Club Brugge komen en dat is vandaag. Volgende week is dus de laatste kans om eventueel nog wat twijfel te zaaien bij de leider, maar dan resteren er ons nog drie moeilijke wedstrijden, dus laat ons vooral maar rustig blijven", aldus Vanhaezebrouck bij Sporza.

Daar waar Ivan Leko al meermaals aangaf dat hij niet rekent en gewoon de eerstvolgende wedstrijd wil winnen, durft Vanhaezebrouck wél over rekensommetjes te praten. Een prikje aan het adres van Leko en Club Brugge? Het zou best kunnen...

"Halverwege in play-off 1 zit je in money-time en dan begint iedereen inderdaad punten te tellen", stelt Vanhaezebrouck. "Ik blijf erbij dat wij ons vooral moeten focussen op onze resterende thuiswedstrijden. Als we die succesvol kunnen afronden, kan dat misschien wel volstaan voor plaats twee"

Poll: Kan Anderlecht de titel nog pakken?

TAGS  I  Vanhaezebrouck  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   Leko

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024