'Antwerp maakt per direct werk van deze twee toptransfers'

'Antwerp maakt per direct werk van deze twee toptransfers'
Dinsdag 24 april 2018 - 07:15   I  

Antwerp speelde een goed seizoen, maar greep helemaal op het einde naast play-off 1. Dat werd toch wat een anticlimax, want Antwerp speelde eigenlijk een heel seizoen in die top 6. Op het einde kwam Antwerp, dat met momenten vermoeid leek, dan ook iets te kort.

Volgend seizoen doen ze alvast opnieuw een poging om die top 6 te halen. The Great Old hoopt dat ze dan alweer een beroep kunnen doen op de Portugezen Buta (21) en Rodrigues (23). Beide spelers lieten dit seizoen zien een echte meerwaarde te zijn en Antwerp is dan ook volop bezig met de onderhandelingen om de geleende spelers defintief over te nemen van Benfica en FC Porto. Ook beide spelers zouden een verlengd verblijf zien zitten volgens Het Laatste Nieuws.

Een akkoord is er voorlopig wel nog niet. Als Antwerp erin slaagt om beide spelers over te nemen, hebben ze alvast twee toptransfer kunnen afronden. Bovendien was de interesse in Rodrigues ook al afgelopen winter erg groot. De kans is dus groot dat Antwerp de smaakmaker zal kunnen verkopen met een ferme meerwaarde.

Poll: Wie is de grootste versterking?

TAGS  I  Antwerp  I   Rodrigues  I   Buta  I   Benfica  I   Porto

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024