Nemen deze 5 Rode Duivels afscheid na het WK?

Nemen deze 5 Rode Duivels afscheid na het WK?
Maandag 23 april 2018 - 21:14   I   door Redactie

Er zijn wel wat Rode Duivels die na het WK mogelijk stoppen als international. Sommigen zijn niet meer van de jongsten. We zetten er enkele op een rij die mogelijk afscheid nemen van de nationale ploeg. Daarbij is Vincent Kompany de belangrijkste.

Vincent Kompany: De verdediger kende al heel wat blessureleed. Als hij nog enkele jaren mee wil gaan op topniveau zal hij keuzes moeten maken. Mogelijk zet hij daarom een punt achter zijn internationale carrière. Een goed WK in Rusland zou een mooi afscheid zijn.

Marouane Fellaini: Liet eerder al doorschemeren dat hij mogelijk afscheid neemt van de Rode Duivels na het WK. Fellaini is nog relatief jong, maar durft al eens verrassen met opmerkelijke beslissingen.

Laurent Ciman: Is niet meer van de jongste en speelt nu in de Amerikaanse MLS-competitie. Een afscheid van de Rode Duivels zou niet als een verrassing komen.

Moussa Dembélé: De middenvelder van Tottenham is ook al 31 en is ook blessuregevoelig. Mogelijk zal hij, net als Kompany, op een bepaald moment een keuze moeten maken om niet al te zwaar belast te worden.

Thomas Vermaelen: Hij wil nog door tot zijn 40ste en krijgt zowaar een contractverlenging van Barcelona. Anderzijds was hij de voorbije jaren vaak geblesseerd. Ook bij hem is de vraag of hij niet noodgedwongen een keuze moet maken en stoppen met de Rode Duivels.

Poll: Zou een afscheid van Kompany een groot verlies zijn?

TAGS  I  Rode Duivels  I   Kompany

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024