De Vlieger scherp voor Coucke: "Daar schiet je niets mee op"

De Vlieger scherp voor Coucke:
Zondag 22 april 2018 - 23:26   I  

Marc Coucke zag hoe zijn Anderlecht gisteren verloor van Racing Genk. Coucke heeft duidelijk nog heel wat werk voor de boeg als hij paars-wit weer op de kaart wil krijgen. Gisteren gooide de voorzitter van paars-wit trouwens een tweet de wereld in die heel wat stof deed opwaaien.

Coucke liet niet na om nog een steekje uit te delen aan het oude bestuur. "Dit is wat we al vreesden op 31 januari om middernacht. Maar desondanks gaan we tijdens de laatste vijf wedstrijden alles geven." Een duidelijke sneer dus naar Herman Van Holsbeeck.

Geert De Vlieger kwam in Sports Late Night vanavond nog eens terug op die uitspraak en echt slim was dat volgens de analist niet. "Wij weten natuurlijk niet wat er die bewuste avond juist gebeurd is natuurlijk. Hij creëert eigenlijk gewoon nog meer onduidelijkheid en commotie vind ik. Er wordt gezegd dat Coucke zich niet zou moeien en dat Van Holsbeeck met handen en voeten gebonden was toen. Ik snap dus niet wat dit nu bijbrengt, want met oude koeien uit de gracht halen schiet je niets mee op", aldus De Vlieger.

 

Poll: Vindt u die uitspraak slim?

TAGS  I  Anderlecht  I   Coucke

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024