Boskamp: "RSCA? Nee, zij zijn favoriet voor de tweede plaats"

Boskamp:
Zaterdag 21 april 2018 - 10:00   I   door Redactie

Anderlecht is geen favoriet om de tweede plaats te pakken. Dat zegt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg. De Nederlander schuift een andere club naar voren. Op de vraag van de krant of Standard nu favoriet is voor plek twee, antwoordt hij bevestigend.

"Lach maar met Sa Pinto. Hij is toch met 9 op 12 begonnen in play-off 1. Het gaat vaak over zijn gedrag, maar hij heeft overal schijt aan. Ik vind het schitterend wat hij presteert. Je ziet aan de reacties van de spelers dat ze gek van hem zijn. Ze gaan door het vuur voor hem. De resultaten zijn fantastisch. Sa won de beker en doet nu volop mee voor de tweede plaats die recht geeft op de voorronde van de Champions League", aldus Boskamp.

“Stel je voor dat hem dat nog lukt, dan kan je het toch niet maken om hem buiten te zetten. Maar in voetbal kan alles. Ik blijf benieuwd of Michel Preud'homme komt. De eerste plaats vind ik nu een tikkeltje ambitieus voor Standard. Tegen Anderlecht speelde het goed, toch blijft het verschil met leider Club Brugge negen punten en ze moeten nu twee keer uit. "

Poll: Is Standard favoriet voor de tweede plaats?

TAGS  I  Standard  I   Boskamp

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024