"Ze zitten al maanden te bibberen dat ze weg moeten bij Anderlecht"

Zaterdag 21 april 2018 - 08:30   I   door Redactie

Niet Anderlecht, maar Club Brugge zal kampioen worden. Dat is ook de conclusie van Besnik Hasi. De voormalige coach van Anderlecht vindt dat na het huidige seizoen ook allesbehalve verrassend te noemen.

“Club Brugge is als ploeg volwassener dan Anderlecht", zegt Hasi in Het Nieuwsblad. "Bij Anderlecht is er te veel gebeurd: overname, trainerswissel... Ik weet dat veel werknemers daar al twee maanden zitten te bibberen dat ze hun job gaan verliezen. Die onzekerheid sijpelt ongetwijfeld door tot bij de A-ploeg. Bovendien maakte Club  een statement tegen Charleroi: 6-0. Sinds januari zag ik ze niet meer zo goed spelen. Ze zijn weer een machine en er komen weer veel mensen in scoringspositie.”

Deschacht

"Indien ik trainer was van Anderlecht, dan zette ik Ollie in de basis. Zo'n competitiebeest" zegt Hasi. "Ik vond het klein dat Deschacht aan de kant werd geschoven wegens negatief gedrag. Komaan... Wanneer in zijn leven was Ollie positief? Hij trekt altijd een lang gezicht, want hij kan zelfs op training niet verliezen. Dat drijft hem. En Deschacht beschuldigen van perslekken, vind ik nog erger. Echt, bij Anderlecht lopen er vijftien Ollies rond. Nooit in mijn leven zag ik een club waarbij zoveel info naar buiten kwam. Op alle niveaus."

Poll: Denkt u dat de onzekerheid bij Anderlecht hen de titel kost?

TAGS  I  Hasi  I   Anderlecht

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024