Vanhaezebrouck ziet belangrijk excuus voor nederlaag

Vanhaezebrouck ziet belangrijk excuus voor nederlaag
Woensdag 18 april 2018 - 23:53   I   door Redactie

Anderlecht is er niet in geslaagd om de druk op leider Club Brugge verder op te voeren. RSCA ging met 2-1 onderuit bij Standard en morgen kan Club weer zes punten uitlopen.

“Ik denk dat iedereen bij ons ontgoocheld is, omdat wij hier niet verdienden te verliezen. Wij hadden de meeste en de grootste doelkansen. Maar in POI gaat het om efficiëntie”, aldus coach Hein Vanhaezebrouck bij Sporza.

“Met een punt hadden we kunnen leven. Was de tussenstand beter geweest, dan hadden we misschien kunnen winnen. Maar het was weer achtervolgen, een beetje zoals in januari. Toen scoorden we drie keer, uit minder doelkansen dan nu. Vandaag gingen ze er niet in.”

Ook de vermoeidheid speelde een rol, zo stelt Vanhaezebrouck. “Er waren een aantal jongens die goed gerecupereerd waren en een aantal bij wie dat niet zo was. We hebben drie wissels doorgevoerd. Bruno heeft een aantal goede voorzetten gegeven, waar we te weinig mee deden. Ik kan de jongens weinig verwijten, ik vind dat we een waardige wedstrijd gespeeld hebben en de evenknie waren van Standard. Op basis van de kansen waren we zelfs beter.”

Poll: Had Anderlecht meer verdiend?

TAGS  I  Anderlecht  I   Standard  I   Vanhaezebrouck

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024