Vanderhaeghe reageert verrassend positief: "Dat is de conclusie nu"

Vanderhaeghe reageert verrassend positief:
Dinsdag 17 april 2018 - 22:54   I  

Yves Vanderhaeghe speelde vanavond met AA Gent gelijk tegen Racing Genk. Puntenverlies thuis in de play-offs is altijd een slecht resultaat, al was de trainer van Gent het daar niet mee eens. Genk is een goede ploeg en dus is een punt tegen Genk ook gewoon een goed resultaat.

"We hebben een heel belangrijk punt gepakt en dat moet het besluit zijn van deze speeldag. Dit was zeker niet onze beste match, met te veel slordigheden. Misschien zitten enkele spelers op hun tandvlees. Deze week proberen we weer wat frisheid in de kopjes te krijgen en moeten we zien wat er leeft. Ik vond het nu ook al stil in de kleedkamer. Maar we mogen toch tevreden zijn met dit punt, want we houden Genk op 5 punten", aldus Vanderhaeghe volgens Sporza.

"Hij speelt goede play-offs"

Gelukkig voor Gent stond ene Lovre Kalinic in doel vanavond. De doelman redde zijn ploeg meermaals, want anders was er van dat punt geen sprake geweest. Zo bleef hij goed staan toen Pozuelo op het einde oog in oog kwam te staan met de Gentse doelman.

Ook Vanderhaeghe zag dat zijn doelman goed was vanavond en had dan ook er veel lof voor Kalinic. "Kalinic? Hij speelt heel goeie play-offs. We hebben nog geen tegengoal, want die penalty tegen Standard reken ik niet mee."

Poll: Is dit een goed resultaat voor AA Gent?

TAGS  I  AA Gent  I   RC Genk

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024