Anthuenis heeft vlak voor topper nog serieuze waarschuwing voor Club Brugge

Anthuenis heeft vlak voor topper nog serieuze waarschuwing voor Club Brugge
Zaterdag 14 april 2018 - 19:41   I  

Anderlecht heeft al 20 jaar niet meer verloren van Club Brugge in het eigen stadion. Een statistiek die kan tellen, al hebben beide trainers daar voor aanvang van de wedstrijd weinig aandacht aan willen besteden.

Toch betekent dat volgens Aimé Anthuenis wel iets, namelijk dat Anderlecht iets meer kan als het echt van moeten is. "Het verleden speelt in principe geen rol, maar heeft wel bewezen dat Anderlecht in het Astridpark iets meer kan als het van moeten is. Anderzijds hebben ze hun problemen, al kan Vanhaezebrouck al een paar nieuwe spelers aan de aftrap brengen, zoals Deschacht en Trebel.” Dat zegt Anthuenis via HLN.

"Club uit en thuis is groot verschil"

Ook Club Brugge is thuis erg sterk, maar op verplaatsing is het toch een ander verhaal. Al ziet Anthuenis wel een lichtpuntje bij Club. “Club uit en thuis blijft toch een verschil en dus zullen ze zichzelf moeten overtreffen. De terugkeer van Limbombe is alvast een goeie zaak. Als ze een punt kunnen pakken nadat ze al op Gent en Anderlecht zijn geweest, ziet het er voor hen goed uit.

Poll: Denkt u dat die statistiek in de hoofden speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024