Krijgt Leandro Trossard verrassend een kans bij de Rode Duivels?

Krijgt Leandro Trossard verrassend een kans bij de Rode Duivels?
Vrijdag 13 april 2018 - 21:54   I  

Leandro Trossard lag voor de jaarwisseling een hele poos in de lappenmand, maar ondertussen staat de aanvaller van KRC Genk er opnieuw. Trossard groeit stilaan naar zijn beste vorm toe en wordt in het geheel van Philippe Clement steeds belangrijker. Is hij stilaan klaar voor een nieuwe episode in zijn carrière?

Het is immers niet uitgesloten dat Trossard na afloop van dit seizoen andere oorden opzoekt. Het Genkse jeugdproduct heeft nooit onder stoelen of banken gestoken een transfer naar een club in een grotere competitie te overwegen.

Vorige zomer kon Genk de aanvaller overtuigen om nog een jaartje in de Luminus Arena te blijven, maar nu liggen de kaarten anders. Met enkele goede prestaties in play-off 1 kan het plots snel gaan. En nu al volgen diverse buitenlandse clubs Trossard.

Martinez in de tribunes

Dat Trossard terug de oude is, is ook bondscoach Roberto Martinez opgevallen. De bondscoach zat vrijdagavond in het Stade du Pays de Charleroi om de wedstrijd tussen Charleroi en Genk te volgen. Hij zat met één opdracht in de tribunes: de wedstrijd van Trossard analyseren.

Martinez liet zich in het verleden al ontvallen dat hij gecharmeerd was door de prestaties van Leandro Trossard en diens maatje Siebe Schrijvers. Het is dus niet uitgesloten dat Trossard op termijn - of toch al binnenkort? - een kans krijgt om zich te tonen bij de Rode Duivels.

 

Poll: Heeft Trossard het in zich om Rode Duivel te worden?

TAGS  I  Trossard  I   Schrijvers  I   RC Genk  I   Rode Duivels  I   Martinez

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024