"Anderlecht zal altijd favoriet blijven tegen eender welke ploeg uit België"

Vrijdag 13 april 2018 - 18:29   I  

Met Anderlecht-Club Brugge staat er alweer een klassieker voor de deur. Dat Club Brugge historisch gezien amper kan winnen op het veld mag duidelijk zijn. Het is alweer 20 jaar geleden dat Club nog eens ging winnen in het Astridpark.

Ook deze keer is Anderlecht favoriet volgens Leko, want Anderlecht is altijd favoriet als het thuis speelt. "Er zijn geen excuses. We zijn al de hele week bezig met één ding: zondag het beste Club Brugge tonen. Anderlecht was en zal altijd favoriet zijn thuis. Net zoals wij altijd favoriet zijn in het Jan Breydelstadion", aldus Leko volgens Sporza.

Toch gelooft Leko in de kansen van zijn ploeg, als ze het goed aanpakken. "We weten wat we willen tonen. Het wordt een heel belangrijke wedstrijd. We willen ons eigen voetbal brengen met grinta, persoonlijkheid, vertrouwen en geloof dat we kunnen winnen."

Beter dan tegen Gent

De wedstrijd tegen AA Gent was niet slecht volgens Leko, maar Club zal nog beter moeten spelen als het wil winnen van Anderlecht. "De eerste 20 minuten in Gent waren een drama, er was geen scherpte. De overige 70 minuten waren goed, met veel kansen, dominantie en alles wat iedereen van een leider verwacht. Maar als we willen winnen in Anderlecht, moeten we nog beter voetballen dan tegen Gent en dat 95 minuten lang."

Poll: Is Anderlecht favoriet?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge

vrijdag 10 mei 2024

donderdag 9 mei 2024

woensdag 8 mei 2024

dinsdag 7 mei 2024