Beerschot Wilrijk-speler haalt hard uit naar Antwerp: "Toch écht bizar"

Beerschot Wilrijk-speler haalt hard uit naar Antwerp:
Vrijdag 13 april 2018 - 07:25   I  

Antwerp speelde vorig seizoen kampioen en kon zo terug naar 1A opklimmen. Antwerp voelt zich goed op het hoogste niveau en heeft dit seizoen voor heel wat spektakel op de Belgische velden gezorgd. Toch doet Antwerp dat niet met dezelfde ploeg als waarmee het kampioen kon spelen.

Heel wat jongens moesten vertrekken na de titel, want Antwerp ging heel wat (buitenlandse) jongens halen. Zo werden vaste waarden plots opzij geschoven. Joren Dom (Beerschot Wilrijk, vorig seizoen nog Antwerp) vertelt in Het Laatste Nieuws hoe heel wat jongens via hun manager te horen kregen dat ze niet meer welkom waren.

Ik kreeg die boodschap nog in een persoonlijk gesprek. Maar er zijn er heel veel anderen die het ­gewoon van hun manager moesten horen dat ze na het behalen van de ­titel mochten ­opkrassen. Wat ik wel bizar vond", aldus Joren Dom.

Grote verrassing

Dom had bovendien ook niet verwacht dat hij de club zou moeten verlaten. Hij was zelfs de eerste die te weten kwam dat hij mocht beschikken. Hij koos voor een avontuur bij de grote rivaal, Beerschot Wilrijk. Maar kreeg wel overwegend positieve reacties op die transfer.

“We wisten op voorhand dat er een groot aantal spelers zou ­moeten vertrekken. Maar ik had zelf wel ­verwacht om er nog bij te zijn in eerste klasse. Ik was basisspeler. Het was een grote verrassing dat ik als eerste naar den bureau moest gaan.”

Poll: Wie wint de derby?

TAGS  I  Antwerp  I   Beerschot Wilrijk  I   Dom

dinsdag 7 mei 2024

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024