Leko trekt na amper één seizoen bij Club Brugge al buitenlandse aandacht

Leko trekt na amper één seizoen bij Club Brugge al buitenlandse aandacht
Donderdag 12 april 2018 - 12:30   I  

Ivan Leko volgde aan het begin van dit seizoen Michel Preud’homme op bij Club Brugge. Ondanks een vroege Europese exit, deed de Kroatische trainer het tot dusver uitstekend met zijn team. Hij liet Club Brugge vloeiend combinatievoetbal spelen en lijkt in zijn eerste jaar bij een topclub op weg naar de landstitel. En zoiets gaat ook in het buitenland niet onopgemerkt voorbij.

Leko trekt na minder dan één seizoen als trainer van Club Brugge nu al de buitenlandse aandacht naar zich toe. Zo nam het Britse voetbalmagazine FourFourTwo Leko op in een tienkoppige lijst met de beste trainers die op dit moment nog niet bekend zijn bij het grote publiek. Nóg niet…

“Onder leiding van Leko leefde Club Brugge opnieuw op en speelt het het beste voetbal in België. De resultaten dit seizoen zijn fenomenaal en Club Brugge staat op kop in de competitie", klinkt het bij het magazine.

Maar er is nog meer lof voor de coach van blauw-zwart. "Leko is tactisch flexibel en een geweldige motivator. Hij profileert zichzelf als een ambitieuze coach met een pak zelfvertrouwen. Kampioen worden met Club Brugge zou een fantastische prestatie zijn. Daarna is the sky the limit voor Leko.”

Poll: Gaat Leko op termijn een stap hogerop zetten?

TAGS  I  Leko  I   Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024